Osallistu ja lahjoita

Vaalikampanjointi vaatii sekä aikaa että rahaa. Lahjoittamalla pienenkin summan Suomalasta sisua ry:lle autat lisäämään Sakarin näkyvyyttä ja sitä kautta rakentamaan
luottamusta äänestäjiin!

Tässä muutamia esimerkkejä siitä mihin juuri tällä hetkellä tarvitsemme lisää panostuksia:

Facebook- ja Instagram-mainontaa on jo tehty jonkin aikaa. 50 euron lahjoituksella saadaan mainontaa noin 12 tunnin ajaksi vaalien lähestyessä ja tavoitetaan tällä tuhansia ihmisiä Keski-Suomesta.

Ulkomainonta on jo käynnissä, mutta vielä olisi mahdolisuuksia saada loppuajaksi näkyvyyttä mm. Keski-Suomessa liikkuvan linja-auton kylkeen. Ulkomainoksesta saa jo hyvän osan tehtyä 100 euron lahjoituksella.

Lehtimainonta on edelleen tärkeää, koska kaikki eivät ole aktiivisia internetin selaajia. 50 euron lahjoituksella ei vielä saa kokonaista lehtimainosta mutta 200 eurolla saadaan jo pieni mainos paikallislehteen.

Jakelumainokset ovat jo jaossa, mutta myös niiden painamiseen meni rahaa ja maksupäivä lähestyy. Lahjoituksesi auttaa laskun maksussa!

MobilePay: 11558

Saaja: Suomalasta sisua ry

Tilinumero: FI23 5290 0220 8324 Viestikenttään voit laittaa ”vaalit 2023

Tule auttamaan ja mukaan tekemiseen!

Tekemistä on monenlaista, esimerkiksi Sakarin kenttäkiertueella ja jakeluesitteiden jakamisessa tarvitaan tekijöitä. Voit olla apuna myös somenäkyvyyden parantamisessa jakamalla ja tykkäämällä postauksista.

Ota rohkeasti Sakariin yhteyttä saku@suomala.fi tai puhelimitse 0400 700 007 jos ehdit mukaan auttamaan paikan päälle tai haluat Sakarin tukijoiden whatsapp rinkiin mukaan.

Voit myös tukea Sakaria myös ottamalla Sakari seurantaan sosiaalisessa mediassa:

Facebook
Instagram
YouTube
TikTok